Sunday 25 August 2013

How to: make vegetarian "meat"balls - polpette

These meatballs doesn't need too much of an introduction. These are vegetarians, super, super delicious. 
You will need:                                                                                   

  • one egg                                                                                            
  • flour                                                                                                 
  • breadcrumbs                                                                                    
  • 5 small zucchini or one big                                                              
  • salt                                                                                                   
  • ricotta                                                                                              
  • mint, basil, sage, nutmeg (according to taste)                                  


Avete bisogno di:

  • un uovo
  • farina
  • pangrattato
  • 5 zucchine o una grande
  • sale
  • ricotta
  • menta, basilico, salvia, noce moscata


Additional carrots, onions...
Se volete potete aggiungere carote, cipolle o quello che preferite.

Method:


First of all, wash the zucchini and cut the ends.

Prima di tutto lavate le zucchine e tagliate le estremità.
Take the grater and grate from the medium holes the zucchini in a colander.

Prendete la grattugia e gratuggiate dai fori medi le zucchine dentro un colino.
 Once you have finished this, put an empty container under the strainer above instead appeggiateci a weight (like a bowl full of water) and just leave it for at least twenty minutes in such a way as to lose most of the water to the zucchini.
Once again ready to squeeze with your hands and place in a bowl adding some salt, mint, basil, chopped sage and grated nutmeg. Then add the UVO, bread crumbs, ricotta, parmesan cheese (or any grated cheese) if you intend to add the onion and carrots always grattuuggiate and continue to turn until a uniform paste is not too soft. 

Una volta finito ciò, mettete un recipiente vuoto sotto il colino, sopra invece appeggiateci un peso (come una ciotola piena d'acqua) e laciate così per almeno venti minuti in modo tale da far perdere la maggior parte dell'acqua alle zucchine.
Una volta pronte strizzatele ancora con le mani e mettetele in una ciotola aggiungendo un pò di sale, la menta, basilico salvia tritata e la noce moscata grattuggiata. Poi aggiungete l'uvo,il pane grattuggiato, la ricotta, il grana padano (o qualsiasi formaggio gratuggiato) se voltete aggiungete anche la cipolla e le carote sempre grattuuggiate e continuate a girare fino ad ottenere un impasto uniforme non troppo molle.
If you see that the dough is too sticky and dense continue to add breadcrumbs.
Now take a plate and pour a little flour.
Begin to make balls the size you prefer and then dredge in flour.

Se vedete che l'impasto rimane troppo appiccicoso e denso continuate ad aggiungere pangrattato. 
Ora prendete un piatto e versateci un pò di farina. 
Iniziate a fare delle palline della dimensione che preferite e poi infarinatele.
When you have completed this, put a pan on the stove rather wide with the oil, when it starts to fry, add your meatballs are cooked through when they take on a golden color.
I personally, once cooked take several sheets of paper towel and resting on top to absorb all the oil left over from cooking.
Fun and profitable way to make children eat vegetables!


Quando avrete concluso ciò, mettete sul fornello una padella piuttosto ampia con dell'olio, quando inizia a friggere aggiungete le vostre polpette, saranno cotte quando assumeranno un colore dorato.
Io personalmente, una volta cotte prendo diversi fogli di scottex e le appoggio sopra per far assorbire tutto l'olio rimasto dalla cottura. 
The remaining oil in the pan do not throw it in the sink, pollute ground water! !!
Every time you use oil or fry in a pan, put the remaining oil in the same bottle until it is full or nearly so, to dispose of it in a head to ecological island nearest to your home, here you can find useful information (in italian only, but you can use google translate): oli esausti


L'olio rimasto in padella non buttatelo nel lavandino, inquinano le falde acquifere!!!
 Ogni volta che friggete o usate olio in padella, l'olio rimasto mettetelo nella stessa bottiglietta finchè non sarà piena o quasi, per smaltirlo recatevi in un isola ecologica più vicina a casa vostra, qui potrete trovare informazioni utili: oli esausti

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